fbpx

Indicator Pirate Flag dan Technical Support Group

Sale!

RM80.00

Indicator TradingView Percuma (selagi promosi berlangsung) dengan 1 bulan langganan support group untuk indicator ini untuk pembelajaran dan perbincangan secara live waktu market buka.

Jangan lupa masukkan ID TradingView anda diruang “Additional Information” semasa Checkout. Langganan support group + Indicator Pirate Flag (Percuma) akan dibuka pada 23 haribulan setiap bulan. PERCUMA 1 minggu Support group bulan semasa + 1 bulan seterusnya.

79 in stock

Product Description

Anda ada masalah nak cuba kenalpasti secara teknikal, kaunter yang ada potensi kukuh untuk “jalan” dalam masa terdekat?​

Bukan anda aje. Ramai lagi yang ada masalah ni. dah cuba banyak kaedah, banyak cara, tapi masih belum solid results trading anda…

Cuba tengok gambar kat bawah ni.. nak tak, satu indicator yang boleh bantu anda untuk bantu anda buat keputusan lebih baik?

Indicator ni berdasarkan Price dan Volume Action, merupakan antara indicator yang paling mudah untuk dilihat, berbanding dengan indicator lain yang berserabut. Indicator ini akan MELATIH anda jadi trader yang lebih baik.

Team kami di Teropong Bursa sangat komited dan transparent. Kami tidak menyorok data dan tunjuk yang baik aje tau. Tengok chart kat atas, bila trigger Pirate Flag (candlestick warna hitam), ada kemungkinan akan berlaku pergerakan harga yang mendadak, yang ekstrim, SAMA ADA NAIK ATAU TURUN. Ini adalah realiti trading sebenar yang tidak didedahkan. Anda di beri gula-gula dan impian yang indah ini sahaja yang anda perlukan, dan tidak berterus terang tentang risiko perdagangan dan pelaburan.

Lead trainer kami membantu untuk mencipta Indicator ini melalui pengalaman peribadi beliau menjadi seorang trader dan Remisier.

Untuk masa terhad, indicator ini ada ditawarkan secara “seumur hidup” untuk 100 pengguna pertama sahaja!

Support group selama satu bulan diberikan untuk pelanggan yang pertama kali melanggan indicator ini. Support group boleh diteruskan secara langganan bulanan.

Semoga indicator ini dapat membantu anda buat keputusan trading dengan lebih baik.

*Untuk langganan antara 1 haribulan hingga 23 haribulan setiap bulan, anda boleh terus dapatkan indicator #pirateflag, dan untuk support group, anda akan dimasukkan dalam support group bulan seterusnya bermula 23 haribulan (akses percuma minggu terakhir bulan tersebut) sehingga hujung bulan seterusnya. Hubungi admin jika anda perlukan bantuan. 0195262785.