fbpx

Teropong Bursa Pro Technical Screener (Full Access 4 Screener)

Sale!

RM29.00RM299.00

Langganan akses penuh screener Teropong Bursa.
Ada 4 screener (style) utama – Basic Trend Following (BTF), Advanced Trend Following (ATF), BTST dan T0

  1. BTF lebih tertumpu kepada kriteria yang lebih longgar dan menyeluruh
  2. ATF sama seperti BTF tapi kriteria lebih ketat
  3. BTST Strategi BTST (Buy Today Sell Tomorrow) menumpukan kepada short term beli petang ni, pagi esok jual.
  4. T0 Screener untuk mereka yang menumpukan kepada short term trade / momentum dan follow up pada T2 dan seterusnya, boleh sama ada untuk buy on dip, atau buy on breakout selepas T0

Pelan langganan

  1. Bulanan
  2. 6 bulan
  3. 12 bulan (1 tahun)

Product Description

Berapa banyak screener kita nak kena ada?

SEBENARNYA, SATU AJE, iaitu screener TEROPONG BURSA!

TESTED & PROVEN

bersama dengan lebih 1500 data points, Forward testing, dengan hasil 80% success rate. Screener ini gunakan strategi mudah, tapi dimasukkan sekali kriteria PEMILIHAN KAUNTER mengikut PEMARKAHAN/RANKING dalaman Teropong Bursa. Kami komited dengan validation dan DATA!

Tengok gambar kat atas, Forward testing yang kami buat, 40 kaunter dari 50 naik lebih 2% dalam tempoh LIMA HARI PERTAMA selepas trigger. Anda boleh verify sendiri. Daftar akaun PERCUMA

Tekan video dibawah. Play FULLSCREEN untuk full video.

 

Masalah UTAMA trader

bukan lah pemahaman pasal teknikal analysis, tapi pada kesilapan memilih kaunter! Trading strategi yang baik, tapi kaunter yang dipilih tak bagus, biasanya hasil trading anda kurang baik, berbanding dengan jika anda pilih kaunter yang tepat, strategi mudah pun boleh buat profit!!

Jangan lepaskan PELUANG UNTUK DAPATKAN SCREENER NI!

Sebab apa kena dapatkan screener ni?

  1. Mudah untuk bantu anda buat keputusan kaunter mana nak watchlist dan beli.
  2. Check kaunter anda ada tak dalam list screener Teropong Bursa. Kalau ada, peluang tinggi ia nak naik!
  3. Harga MURAHHHHH! RM25 sebulan (Pelan 12 bulan). Berapa banyak yang anda SANGGUP RUGI kalau tak pakai screener ni?

Masih belum terlambat, untuk buat pembaharuan dalam hidup kita.

Tekan butang Beli sekarang, dan dapatkan akses penuh screener ni!

Additional Information

Plan

Bulanan, 6 Bulan, 12 Bulan