fbpx

Kelas Saham Asas

RM120.00

Sesi pembelajaran untuk newbies (pemula) dengan untuk belajar pendekatan untuk melabur dan  berdagang. Sesi yang padat dan disesuaikan untuk pemula agar dapat mula berdikari dalam membuat keputusan sendiri.

Kupon Khas diskaun RM65 DISC65 TERHAD 20 SAHAJA

40 in stock

Product Description

Korang ada masalah nak study sendiri, tapi tak tahu kat mana nak mula? ada banyak sumber, tapi tak tahu yang mana betul, yang mana sembang aje?

Masalah ni kita panggil Analysis Paralysis. Terlalu banyak info, sampai tak boleh nak buat keputusan. Kalau ada termasuk dalam kategori ni, kami nak jemput join Kelas Asas Saham kami dengan trainer Kamarul Nizam, certified chartist dan trader.

Sesi Permulaan untuk PEMULA (Newbie) melabur dan berdagang dalam Pasaran Saham.

Topik penting akan kita belajar:

🔅Asas Pasaran Saham – apa tu pasaran saham, instrumen yang berkaitan, Trading Hours.
🔅Fundamental Analysis. Topik paling penting untuk buat pemilihan syarikat yang sesuai, dan kenal pasti syarikat yang baik dan tak baik. Pemilihan saham syarikat yang baik akan membuatkan pelaburan dan perdagangan kita lebih selamat dan fleksibel. 
🔅Technical Analysis untuk mencari timing untuk beli dan jual saham. Kenal pasti entry dan exit point yang sesuai, menurut SOP bersama trading plan yang bersesuaikan dengan keadaan semasa. 

⭐️⭐️Bahan pembelajaran akan mula dikongsikan dalam support grup bermula 5 Mei 2025.⭐️⭐️

📢Bonus topik Menganalisa Buy Call, dan khabar angin📢

Pernah dapat buy call dari sifu, kawan, atau dari channel telegram dan media sosial, tapi tak pasti boleh beli lagi ke tak? Kalau masuk, nak exit bila?
Persoalan ini kita akan jawab dalam sesi bonus Analisa Buy Call dan khabar angin. Jangan terperangkap dengan buy call sesiapa bagi tanpa trading plan.

 

Secara Online melalui Zoom

 

Dikendalikan oleh Kamarul Nizam (MSTA, CFte) certified chartist.

Additional Information

Tarikh

15 Mei 2024